Vintervakker

Tekst: Linn Isaksen Foto: Einar Aslaksen Make up: Hanne Sundby Hår: Marlin Martinsen 2. januar 2017

Med en ansiktsmaske, en highlighter og en leppestift, får du en glødende vinterlook på 1, 2, 3!

Del denne artikkelen:

Pinterest

Vinterglød

En highlighter reflekterer lyset og fremhever ansiktets naturlige trekk, og er det beste redskapet i jakten på en frisk look i vinter.

Mallpaper Ea October Beauty Shoot1306R

Tips! 

• Om vinteren kan det være mer gunstig å bruke en highlighter istedenfor solpudder for å få frem gløden i huden. Den definerer ansiktskonturene på en myk og flatterende måte, og sørger for at du omfavner og jobber med den lyse vinterhuden, og ikke mot den.


Mørk munn

Kontrasten mellom lys vinterhud og mørkmalte lepper gir et særegent uttrykk.

Mallpaper Ea October Beauty Shoot1390R Ole Henriksen

Fuktighet: YSL Top Secrets instant Moisture Glow kr 399,- DUTY FREE / TRAVEL VALUE Pop: Clinique lipstick pop matte colour kr 199,- DUTY FREE / TRAVEL VALUE leppepomadeOle Henriksen leppepomade kr 159,- DUTY FREE / TRAVEL VALUE

Tips! 

• Ikke vær redd for å bruke farge på leppene selv om huden er blek. Med leppene som fokuspunkt, ser huden bare enda mer melkehvit og ren ut. Med riktig fargetone på leppestiften, kan kontrasten dessuten skape varme og glød.

• Bruker du en mørk eller fargesterk leppestift, bør du holde resten av makeupen veldig enkel. Litt maskara, eyeliner eller øyenskygge er fint, slik at øynene ikke forsvinner helt.

• Synes du mørke eller knæsje lepper føles uvant? Leppestift er en vanesak, så begynn med å male leppene en kveld du bare skal være hjemme. Da kan du venne deg til looken i komfortable omgivelser. 

• Leppestifter i bærfarger er i vinden om dagen. Vil du myke opp uttrykket litt, kan du velge en glossy variant fremfor en matt.


Kremer mot kulda

Beskyttende produkter er gull verdt om vinteren.

Maskert

Når huden blir tørr og stram kan en maskerade hjemme på badet være redningen. 

Mallpaper Ea October Beauty Shoot1689R 1210332 Origins Gin Zing 0 Na901 Msk Master

MASKE: Origins GinZeng Peel-off mask kr 199,- DUTY FREE / TRAVEL VALUE

Tips! 

• Om vinteren blir huden dehydrert av den tørre lufta, og de fleste hudtyper trenger derfor fukt. Ved å legge en fuktmaske 1-3 ganger i uka kan du få huden tilbake i balanse.

• Fellesnevneren for fuktighetsmasker er at de ikke skal skylles av, men bare klappes av huden med en serviett. På den måten får huden absorbert så mye fuktighet som mulig. 

• For at en fuktmaske og fuktighetskrem skal kunne trekke ordentlig inn og gjøre jobben sin, må først tørre og døde hudceller feies av banen. Derfor er det helt nødvendig å eksfoliere huden med en mild skrubbkrem eller rensemaske først. 

• Rensemasken GinZing Peel-off mask fra Origins, som er brukt på modellen, eksfolierer samtidig som den gir næring, fukt og glød. Den skal sitte på til den tørker, og deretter dras av. 

• Skal du ut å fly? Da kan det være smart å legge en transparent ansiktsmaske før du går på flyet og klappe den av når du lander. Da risikerer du ikke at huden blir tørr i lufta.


Del denne artikkelen:

Pinterest

Følg Oslo Lufthavn: