Se deg tilbake!

Linn Isaksen 4. januar 2016

For at det kommende året skal bli enda bedre, kan det lønne seg å ta en titt i bakspeilet, skriver Linn Isaksen.

Del denne artikkelen:

Pinterest

Jeg kaller det ikke nyttårsforsetter, men en gang på tampen av året pleier jeg å skrive to lister. Jeg begynner med å liste opp hva jeg er fornøyd med å ha oppnådd i året som har gått. – Alt fra små ting, som at jeg for eksempel har spist mer brokkoli og flere gulrøtter eller overvært en konsert jeg lenge har villet se, til større prestasjoner – som å ha avstedkommet noe gjevt karrieremessig. I tillegg til at det både gjør meg munter og stolt, gir det meg også perspektiv. Ved å reflektere og sette pris på det som har vært, blir det tydeligere for meg hva som er viktig og hva jeg vil gjøre mer av i året som kommer.

I 2016 vil jeg utelukkende drikke utsøkt rødvin (når jeg først skal drikke vin, altså), spise mindre kjøtt, sende flere brev til vennene mine, trene yoga enda oftere og fortsette å reise til idylliske steder. Jeg tar gjerne turen tilbake til Thailand – som er et av de smidigste og deiligste reisemålene jeg vet om! Jeg har også store planer om å ta med meg kjæresten min til Stockholm, Paris eller en annen romantisk destinasjon, for å drikke Amaretto Sour, spise ost, dra på sykkelsightseeing og ta selfies.

En annen ting jeg garantert skal gjøre gjentatte ganger, og først nå ved årsskiftet, er å rydde i baderomshylla. Ut med gamle flasker, krukker og flakonger, og inn med nye og freshe produkter som tar vare på huden og håret i den bitende vinterkulda. Og hvor er det vel bedre å investere i nye produkter enn på Duty Free-butikkene på OSL, hvor det er rimelig, bredt utvalg og super service?

Godt nyttår! – Håper det det blir en herlig reise!


Linn Isaksen,
journalist og reiseentusiast.

Del denne artikkelen:

Pinterest

Følg Oslo Lufthavn: