Reisetips: Nære og fjerne spaanlegg

17. august 2015

Tre tips til hvor du kan finne roen - enten du har en dag, en helg eller en uke til rådighet.

Del denne artikkelen:

Pinterest

DAGSTUR

Farris Bad, Larvik, Norge

Unknown-2

Foto: farrisbad.no

Nordens største spa-hotell ligger i Norge – nærmere bestemt ved idylliske Larviksfjorden i Vestfold. Farris Bad tilbyr et spa-areal på 2500 kvadratmeter, etablert på en ekte mineralholdig kilde. På behandlingsmenyen finner du blant annet luksusskrubb, kroppsinnpakninger og algebehandlinger. På hotellets restaurant kan du nyte dagsfersk sjømat eller vilt fra skogene i området mens du hviler øynene på fjorden.

farrisbad.no

HELGETUR

ESPA, Riga, Latvia

1 1

Foto: espariga.lv

For den som er ute etter luksus og stilfullt design er ESPA stedet. Både anlegget og behandlingene er inspirert av elementene ild og vann, så her kan du nyte livet blant mosaikk av svart krystall, i et spektakulært lys. Flere av behandlingene er laget for å lindre virkningene kald luft har på huden, perfekt for oss nordboere! ESPA tilbyr egne helgepakker med hotellopphold og behandlinger.

espariga.lv

UKESTUR

Kamalaya, Koh Samui, Thailand

yoga-thailand-lara-baumann03 01

Foto: kamalaya.com

På det prisbelønnede Kamalaya Wellness Sanctuary and Holistic Spa Resort kombineres helse og velvære med flotte, tropiske omgivelser og super service. I tillegg til massasje og en rekke spabehandlinger har resorten ulike velværeprogram innenfor blant annet yoga, detox og mot stress og utbrenthet. – Behandlingene skreddersys etter eget ønske. Vil du gjøre det hele ekstra luksuriøst, kan du booke deg inn i en villa med eget svømmebasseng.

kamalaya.com

Del denne artikkelen:

Pinterest

Følg Oslo Lufthavn: