Nye favoritter på Oslo Lufthavn

2. januar 2017

Vi som lager Mallpaper ser fram mot de mange nyåpningene på Oslo Lufthavn de kommende månedene. – Og enkelte nyheter gleder vi oss ekstra mye til!

Del denne artikkelen:

Pinterest

Einar Aslaksen

Fotograf

Gleder meg til: – Jamie’s Italian åpner på utenlandsterminalen. Få ting slår comfort food! Vi nordmenn elsker gjerne italiensk mat enda mer når den tolkes av en britisk TV-kokk. Jamie Oliver har en folkelig, sosial og rustikk stil, og jeg tror dette konseptet kommer til å fungere meget bra på en flyplass. Tipper Jamie’s Italian blir et perfekt sted å ta en matpause før ombordstigning når jeg skal ut å reise med hele familien. 

På Oslo Lufthavn liker jeg ellers å… – Ta en tur på kafeen Parken helt innerst på innenlandsterminalen. Jeg synes det er deilig å sette meg ned med Mac’en i noen minutter for å få en oversikt over jobb før jeg reiser. Lekeflyene er også et must når man har med seg små, utålmodige sjeler med bevegelsestrang. 


​Synne Flaa

Grafisk designer

Gleder meg til: – BIT åpner på utenlandsterminalen. Jeg digger å starte reisen med sunn og god mat! BIT har dessuten supre alternativ for oss med glutenallergi! 

På Oslo Lufthavn liker jeg ellers å… – Være ute i god tid, sånn at jeg kan senke skuldrene og reisepulsen. Etter at jeg har fått sjekket inn bagasjen og gått igjennom sikkerhetskontrollen, tar jeg en tur innom Duty Free, før jeg unner meg en matbit og noe godt i glasset. 


Bit Retter 0871 1

Bit åpner snart på Oslo Lufthavn

Viktor Myhre Sakshaug

Grafisk designer

Gleder meg til: – Tanum åpner på utenlandsterminalen. Jeg går sjelden i bokhandel ellers, men når jeg er på Oslo Lufthavn synes jeg det er hyggelig å ta en titt innom for å se hva de har og nyte den rolige atmosfæren som alltid finnes i bokhandlene. Jeg liker å kjøpe med meg et magasin til flyturen, og på Tanum har de et bredt utvalg av magasiner for enhver smak. 

På Oslo Lufthavn liker jeg ellers å… – Nyte at jeg har god tid og sette meg ned for å lese og slappe av. Også kjøper jeg alltid med meg masse tyggis fra Duty Free.


Tina Aleksandria Hansen

Prosjektleder

Gleder meg til: – Æra Women åpner på utenlandsterminalen. Jeg elsker shopping, og synes både det er en deilig måte å koble av på og en perfekt aktivitet for å slå i hjel tid imens jeg venter på boarding. Æra Women skal føre to av mine favorittmerker; By Malene Birger og Filippa K, så jeg tipper jeg får med meg litt ekstra håndbagasje neste gang jeg skal ut å fly! 

På Oslo Lufthavn liker jeg ellers å… – Titte i flere butikker, før jeg kjøper Vogue og setter meg ned med det og et glass vin. 


Nykommere på Oslo Lufthavn

Følgende butikker og spisesteder åpner på Oslo Lufthavn i perioden januar-mars.

Ankomsthallen: Apotek 1, Tanum
Innland: Æra Woman, Point, Norgesglasset Caffé Ritazza.
Utland: Tanum, Ting, Travel Value Fashion, Æra Men, Æra Active, Æra Woman, Thune, BIT, Samson, Jamie’s Italian, Northland, Hunter Bar, Narvesen.

Karen Benedicte Geelmuyden

Produktansvarlig

Gleder meg til: – Butikken Ting åpner på utenlandsterminalen. Ting har et fantastisk utvalg av ulike designmerker og et bredt sortiment av forskjellige produkter – med alt fra te og sjokolade til puter, pledd og kjøkkenutstyr. – Alt av høyeste kvalitet og med en spesiell egenart. Dette er også et ideelt sted for å finne gaver, og jeg gleder meg til å kjøpe skandinaviske designobjekter til mine utenlandske venner på flyplassen. Jeg er spesielt begeistret for de sjarmerende trefigurene fra Kay Bojesen som tilfører liv og varme til hjemmet. (Sjekk ut Kay Bojesens skiløper Datti lenger frem i magasinet.)

På Oslo Lufthavn liker jeg ellers å… – Kjenne på forventingen jeg får hver gang jeg skal ut å reise. For meg starter ferien allerede på flyplassen, først med en tur innom Duty Free hvor jeg kjøper hudpleiefavorittene mine, og så med en matbit som jeg enten nyter på en restaurant eller spiser ved gaten imens jeg betrakter det travle flyplasslivet. 

Del denne artikkelen:

Pinterest

Følg Oslo Lufthavn: