Lys i mørket

Linn Isaksen 18. august 2015

Det beste med høsten er at vi har muligheten til å hoppe på et fly og ta en pause fra den, skriver Linn Isaksen.

Del denne artikkelen:

Pinterest

Jeg liker ikke å gi slipp. På dagen (jeg legger meg sjelden før jeg er så svimlende trøtt at jeg må), fine stunder med venner (drar jeg på besøk til noen blir jeg ofte helt til de kaster meg ut) eller på prosjekter (jeg avslutter sjelden en jobb uten tårevåte klemmer og klissete avskjedskort). Men det som kanskje gir meg aller mest separasjonsangst, er sommeren. Når den er på hell og det går opp for meg at det nesten er et helt år til jeg igjen kan ligge henslengt i gresset og bade i sol, får jeg abstinenser med det samme.

Heldigvis finnes det en rimelig og lett tilgjengelig kur mot disse abstinensene. Kuren heter reise, og gir meg på denne tiden av året i tillegg en bonus som jeg liker svært godt – nemlig kontraster. For få ting er så tilfredsstillende som å kjenne skarp høstluft rive i kinnene, hutre seg fra toget og inn på Oslo Lufthavn, for så å lande på et sted hvor jeg møtes av varm, beroligende bris som forteller meg at sommeren ikke var over helt enda likevel. Da føles det litt som om jeg har lurt tiden.

Høsten har selvfølgelig også sin sjarm og sine fordeler, bevares. Etter en tid med lyse utekvelder og minimalt med klær, er det gøy å kunne snurre kroppen inn i store, deilige ullgensere, skjerf og kule kåper. Lakke neglene i mørkere toner, drikke rødvin og rykende varm kaffe, tenne stearinlys og tilbringe mer tid på kjøkkenet. På Mallpaper.no har vi nå fokus på noen av disse fordelene, og viser vei til varmt tilbehør, høstens sminkepalett og sesongens langkokte smaker for deg som befinner deg på Oslo Lufthavn.

Med sitt velfylte sortiment er Norges hovedflyplass godt rustet til å få deg i høstmodus. Men hvis du, som meg, gjerne skulle ha utsatt regnværsdagene bare en liten stund til, sørger også OSL for at du kan ta deg direkte til tropiske strender og svale byer på bare noen timer.

Ha en lun høst – enten den tilbringes under pledd eller palme!

Linn Isaksen, journalist og reiseentusiast.

Del denne artikkelen:

Pinterest

Følg Oslo Lufthavn: