Generasjon prestasjons-selfie

Dagfinn Fjelddalen 4. januar 2016

Snart forventes det av enhver hobby at den utøves med et actionkamera montert på hodet.

Del denne artikkelen:

Pinterest

«Vær en helt», oppfordrer actionkamera-produsenten GoPro, og deler videoklipp av noen som sykler utfor et stup eller hopper fra en bro.

Stadig flere utøver hobbyen sin med et actionkamera på hodet, og i de kommende månedene vil YouTube fylles med nye krasjlandinger, fall på isen og animerte snømenn. På hjelmer, ryggsekker og skibokser spirer actionkameraenes karakteriske stativ, imens dronene setter nye høyderekorder i selfies tatt fra oven.

Det du gjør har knapt skjedd før flere tusen har sett Youtube-videoen din. Dokumentasjon og deling er blitt halve opplevelsen.

Video har blitt supertilgjengelig. De nye actionkameraene veier og koster lite, tåler mye og gir sylskarp HD-kvalitet og slow-motion. Og trenger du inspirasjon, er YouTube fullt av det. (Søk på «People are Awesome».)

Men man må selvsagt ikke risikere livet for å bli en hit på YouTube. Film din egen makraméteknikk og bli en stjerne! – Et eller annet sted der ute, finnes det noen som er interessert i akkurat det. Gjør-det-selv-videoer kan lære deg hvordan du reparerer bilen (søk på «Eric the Car Guy») , legger plen eller karder ull. Så sant du har tid til annet enn å filme deg selv i år, da.

Skånet for snøen

Ikke glem skisesongens viktigste tilbehør; briller!

Del denne artikkelen:

Pinterest

Følg Oslo Lufthavn: