Folk of OSL

2. juli 2015

Korte glimt fra livet på farten.

Del denne artikkelen:

Pinterest
FolkofOSL 13

– Vi pleier å ta en tur en gang i året, bare vi to. Da får vi litt tid sammen, og det er innmari fint. Jeg håper vi kan fortsette med den tradisjonen i mange år framover. Så lenge jeg betaler, går det nok bra

– Hva er det beste med pappa?

– At han alltid sier ja. Han har aldri sagt nei til noe.

FolkofOSL 9

– Kona og datteren min kommer straks fra St. Petersburg. Jeg har konstant dårlig samvittighet for at jeg jobber mye og ofte er borte. Derfor er det viktig å bruke tida godt og ha det morsomt når vi først er sammen.

FolkofOSL 2

– Da jeg var yngre hadde jeg en crush på Justin Bieber. Det tror jeg alle har hatt. Nå blir jeg 15 og har jeg vokst litt fra det. Nå har jeg dessuten kjæreste, som jeg har vært sammen med i et halvt år. Hva slags kjæreste jeg er? Jeg tror jeg er en snill en.

FolkofOSL 3

– Jeg bor i Bergen, men vi har hus i Thailand også. Jeg liker Norge best. Thailand er altfor varmt, og jeg er ikke noe glad i mygg. Dessuten er det morsomt å ake. Men nå har bestevenninnen min Emma flytta fra oss, til Danmark. Jeg tenker på henne hver dag. Jeg ler så mye når jeg er med henne. Så mye at jeg ikke klarer å stoppe!

FolkofOSL 4

– Jeg og reisevenninnen min kom fra Canada for å oppleve Norge, og we absolutely loved it! Det er så mange hyggelige mennesker her, flott natur og fin standard. Norge har mye til felles med Canada, egentlig. Mitt rareste ferieminne er da jeg skulle krysse grensen mellom Israel og Egypt og ikke hadde visumet i orden. Da ble jeg dratt til side av en soldat med gevær. Det glemmer jeg ikke.

FolkofOSL 1

– Jeg prøver å finne ut av hva som er drømmejobben, og har prøvd innmari mye forskjellig; finans, hotell, markedsføring… Nå studerer jeg egentlig i England, og har bare hatt sommerjobb her i halvannen uke. Jeg har i alle fall god arbeidsmoral, og er alltid blid, hjelpsom og nøyaktig. Det kommer nok av at jeg er godt oppdratt. Foreldrene mine var strenge, men fair. Gjorde jeg eller broren min noe galt, fikk det konsekvenser, men gjorde vi noe bra ble vi også belønnet.

Hver uke legger vi ut nye glimt fra Oslo Lufthavn

Følg Oslo Lufthavn på Facebook for oppdateringer.

Del denne artikkelen:

Pinterest

Følg Oslo Lufthavn: