5 steg til glødende vinterhud

Tekst: Linn Isaksen Foto: Einar Aslaksen 4. januar 2016

Start året med rene porer og glødende kinn. Perfume and cosmetic trainer hos Travel Retail Norway, Hanne Sundby, viser deg hvordan du får bukt med døde hudceller, mørke ringer og gusten kulør.

Del denne artikkelen:

Pinterest

5 STEG TIL GLØDENDE VINTERHUD ​


1. SKRUBB

– Bruk en god skrubb en til tre ganger i uken for å eksfoliere bort døde hudceller og annet smuss, sette i gang blodsirkulasjonen og gi øyeblikkelig glød. Dette er redningen for dem som sliter med synlige porer, såkalte «svarte prikker» på nesa, og det er også veldig virkningsfullt for menn som barberer seg og sliter med nupper og inngrodde hår.

Origins Modern Friction en finkornet skrubb laget på riskorn som både er effektiv og mild. Dermed passer den for de fleste hudtyper – også for dem med tør hud. For maksimal effekt er trikset å varme opp huden på forhånd; enten gjennom et dampbad eller med en varm, fuktig klut. Det setter i gang blodsirkulasjonen i huden og åpner porene slik at huden tar til seg næring og skrubben får gjort jobben sin skikkelig. Masser så skrubben ordentlig inn i huden, og vær ekstra nøye i problemområdene.

Mallpaper 1511 nr5-00078

Sensai Cellular Performance mask, 100ml kr 599,- DUTY FREE/ TRAVEL VALUE

Mallpaper 1511 nr5-00071

Ole Henriksen Power Peel, 6x9ml kr 469,- DUTY FREE/ TRAVEL VALUE

2. ANSIKTSMASKE

– Om vinteren sliter mange med dehydrert hud, og da er det lurt å tilføre fukt ved å bruke en fuktmaske. Clarins Hydrating Line HydraQuench Cream Mask mater huden med masse fukt, dufter deilig og er i tillegg prisgunstig. La masken sitte på en god stund – gjerne hele kvelden imens du ser på TV eller over natten, men i alle fall i 10 minutter. Klapp så av det overflødige laget med en Kleenex – uten å skylle etterpå.

OSL-hudkremer3530-F

Modell: Kjersti Lillehov / TRN

3. ØYEMASKE

– Ikke glem området rundt øynene! De fleste skrubber og masker skal ikke legges i øyeområdet, så derfor er det viktig med et eget produkt her. Shiseido Benefiance Express Eye Smoothing Eye Mask er en papirbasert øyemaske som er dynket i næring. Den finer ut rynker og linjer, og du kan se resultatet med en gang. – Dermed virker den også som en fin quick fix. Legg den langs kinnbeinet ikke helt inntil øynene. Klapp huden tørr når du er ferdig, og avslutt gjerne med en øyekrem.

Mallpaper 1511 nr5-00068

Origins Modern Friction til ansikt, 125ml kr 309,- DUTY FREE/ TRAVEL VALUE

Mallpaper 1511 nr5-00066

Estée Lauder Sheer Tint Release fuktighetskrem, 50ml kr 449,- DUTY FREE/TRAVEL VALUE

4. KREM MED GLØD

– Når huden er renset legger du en fuktighetsgivende dagkrem. Sheer Tint Release Moisturizer fra Este Lauder er en klassikker som gir ekstra glød til alle hudtoner.

5. LEPPER

– Leppene trenger også ekstra fukt på denne tiden av året. Ole Henriksen ART Exfoliating Lip Salvation er et to-i-ett-produkt som både pleier leppene og eksfolierer bort døde hudceller samtidig. Veldig god og veldig drøy!

Liv opp leppene

Leppene trenger pleie og gjerne også litt ekstra farge på vinterstid.

Del denne artikkelen:

Pinterest

Følg Oslo Lufthavn: